Corona information

Dato: Den 17. maj 2021

Så er der godt nyt…. vil faktisk sige fantastisk nyt fra Fristedet Skæring.  Vi åbner op tirsdag den 25. maj 2021.

Alle der skal være på Fristedet Skæring, skal fra denne dato kunne fremvise et gyldigt Corona pas, for at komme ind på Fristedet og det vil kun være muligt at benytte vores hovedindgang. Det er jeres ansvar som forening at tjekke deltagernes Corona pas i forbindelse med afholdelsen af aktiviteter i huset. Overholdes retningslinjerne ikke, er det foreningen selv, der bærer ansvaret.

I skal derudover bære mundbind eller visir når I bevæger jer rundt på Fristdet Skæring. Mundbindet må tages af, når I sidder ned.

Kravet om mundbind gælder ikke ved foredrag eller fysisk aktivitet, herunder træning og sang. Der skal heller ikke bruges mundbind ved staffelier, høvlebænke og lignende.

Fra 7. maj er afstandskravet opdateret:

  • Mellem borgere er afstanden 1 meter. Ved fysisk aktivitet er den anbefalede afstand mellem borgerne 2 meter. Dans og andre former for kontaktsport må afvikles, selvom den anbefalede afstand ikke kan overholdes.
  • Mellem medarbejdere er afstanden 1 meter.
  • Mellem medarbejdere og borgere er afstanden 2 meter (udendørs dog kun 1 meter).

Fra den 21. maj hæves forsamlingsloftet til 50 personer indendørs og 100 personer udendørs.

Klik her for at se lokaleoversigten, samt hvor mange I må være lokalerne 

Der vil hænge sedler på dørene til hvert lokale, der viser, hvor mange I må være.

Loungen og sauna er lukket indtil videre.

Af hensyn til Sundhed og Omsorgs særlig ansvar for sårbare grupper, vil frivillighusene følge de nationale retningslinjer samt Sundhed og Omsorgs forsigtighedsprincip om afstand og hygiejne.

På rigtig glædeligt gensyn den 25. maj. 😊

Har du spørgsmål kan du henvende dig til bookingansvarlig Lene Gaard på tlf.: 41 85 70 78 .

Vi holder løbende siden opdateret. Når vi åbner igen, vil du her på siden kunne se, hvilke regler og retningslinjer du skal følge på Fristedet Skæring.