Priser

I henhold til vedtægterne kan Fristedet udlånes gratis til foreninger, institutioner, lokalcentre, brugerråd, frivillige foreninger og lignende indenfor Aarhus Kommune.

Det er ikke muligt for private borgere i Aarhus Kommune at låne Fristedet Skæring i henhold til vedtægterne.

En låneperiode går fra mandag til søndag, låneperioden kan være kortere end det, men kan max. udgøre 7 dage. Det er kun muligt at booke 2 perioder ad gangen inden for et år.

Priser for rengøring

Betaling for rengøring er obligatorisk via rengøringsselskab i alle de bookede lokaler, dvs. at du ikke selv må stå for den afsluttende rengøring.

Slutter din lokalebooking på hverdage mandag til fredag før kl. 17.00, så er priserne som nedenfor. Men har du benyttet stedet i weekenden gælder priserne for lørdag og søndag, som du kan se lidt længere nede. Ender din lokalebooking på hverdage efter kl. 17.00 så kommer der et tillæg på 50%.  

Grov-/industrikøkken 650,- + moms
Hovedhus + køkken650,- + moms
Gul hus650,- + moms
Grøn hus650,- + moms
Blå hus650,- + moms


Slutter din lokalebooking lørdag eller søndag, så er priserne således:

Grov-/industrikøkken1300,- + moms
Hovedhus + køkken1300,- + moms
Gul hus1300,- + moms
Grøn hus1300,- + moms
Blå hus1300,- + moms

Linned
Kan bestilles gennem Vaskeriet – en øvebane for udviklingshæmmede, som kan kontaktes på tlf. 20 89 51 76 eller på mail vaskerietaarhus@gmail.com.

Leje af sengelinned inkluderer dyne- og pudebetræk, et lagen, et lille håndklæde og et stort håndklæde.
Pris kr. 80,- inkl. moms

VIGTIGT: I skal selv hente og returnere det i bestiller hos Vaskeriet – en øvebane for udviklingshæmmede, Louisevej 4, 8220 Brabrand.