Priser

I henhold til vedtægterne kan Fristedet udlånes gratis til foreninger, institutioner, folkehuse, brugerråd, frivillige foreninger og lignende indenfor Aarhus Kommune.

Det er ikke muligt for private borgere i Aarhus Kommune at låne Fristedet Skæring i henhold til vedtægterne.


Priser for rengøring

Betaling for rengøring er obligatorisk via rengøringsselskab i alle de bookede lokaler, dvs. at du ikke selv må stå for den afsluttende rengøring.

Som udgangspunkt betaler I for hovedhus, lille køkken og grov-/industrikøkken, og hvis Aros Facility rengøring vurderer, at grov-/industrikøkken IKKE har været brugt fratrækkes dette beløb. Se nedenfor.

IKKE brugt betyder at flg. ikke har været anvendt: den store kaffemaskine, røremaskine, det store køleskab, fryser og ovne og borde som opbevaring. I må gerne gå gennem grovkøkkenet.

Priserne for rengøring er som anført nedenfor. Ender din lokalebooking på hverdage efter kl. 17.00 kommer der et tillæg på 50%, da rengøringstaksterne stiger efter dette tidspunkt.

Fra 1.1.2024 vil stedet blive gjort rent mandag formiddag og til en billigere takst, derfor vil der ikke længere blive krævet en højere pris for ophold i weekender.


Hovedhus, lille køkken og grov-/industrikøkken 1625,- kr. incl. moms
Gul hus812,50 kr. incl. moms
Grøn hus812,50,- kr. incl. moms
Blå hus 812,50,- kr. incl. moms


Fakturaen sendes til dig via mail umiddelbart efter dit ophold.

Linned
Kan bestilles gennem Vaskeriet – en øvebane for udviklingshæmmede, som kan kontaktes på tlf. 20 89 51 76 eller på mail vaskerietaarhus@gmail.com.

Leje af sengelinned inkluderer dyne- og pudebetræk, et lagen, et lille håndklæde og et stort håndklæde.
Pris kr. 80,- inkl. moms

VIGTIGT: I skal selv hente og returnere det i bestiller hos Vaskeriet – en øvebane for udviklingshæmmede, Louisevej 4, 8220 Brabrand.